3 Ağustos 2009 Pazartesi

Vira Bismillah

Her ne kadar amaçsız bir kupa olarak görsemde sezona kupa ile başlamak ayrı bir güzellik.Biraz maçın detaylarını inceleyelim.
Kişisel nedenlerle maça gidememenin üzüntüsü ile kendini haftasonu futbol ekranına verdim bir baktım ntvde psg-atletico madrid maçı var adamlar takır takır top oynuyor.Sende agzın açık izliyorsun.Derken saatler geçti Arsenal-Rangers maçı var adamlar gene takır takır maç yapıyor.Saatler 21:00 i göstediğinde gene Türk işi futbolla karşı karşıya kalıyoruz.Maçta bir seyir zevki yok aksine gayet sıkıcı geçiyor.
Neyse kıyaslamayı bırakalım maçı anlalım.Maça Fenerbahçe atak başladı. Yeni transfer Dos Santosun kanatından iyi yüklendi Fenerbahçe ama burda Vedersonunda hakkın yenilemez iyi çıkışlar yaptı lakin geride dönmede geçikince sag kanattan saldırıya geçti beşiktaş.Dk 25' ten sonra oyun rolantiye geldi ve oyun dandun havalarda geçen bir oyun halini aldı.
2. yarı Beşiktaşın bastırışıyla başladı ve süregeldi ama Bizimde can alıcı ataklarımız oldu.Ama görüldüki İlerde çoğalma problemimiz devam etmekte.Dk75 ' i gösterirken bir frikik ve Alex topunbaşında freekick i kullanır ve oda ne el var penaltı.Kaptanın golüyle Fenerbahçe 1-0 öne geçer.Ardından maç iyice kopar ve 90 + guizanın güzel ortasıyla Alex'in ve takımın 2. golü gelir.beşiktaş taraftarı tribünü terk ederken tv'ye bir ses gelir "şşş şşşş nereye".
Ve Mutlu Son Kupa bizimdir....

Hiç yorum yok: