1 Ağustos 2009 Cumartesi

Tribünlerin Kurtuluşu




Honved maçı kimileri için sıradan bir ön elemeda olsa tribüncüler için eşleşmenin açıklandıgından beri beklenen bir maçtı.Neden mi ?
Nedenine uzunca değinelim...Herşey yeni sezon kombinelerinin çıkmasıyla başladı.Birden Maraton A-B blokun Tribün emaktarlarına (GFB-KFY) ayrıldıgı haberi duyuldu.Herkez vay anasını be tribünler güzel olur bu sene diye düşünürken bi yandanda ulan gene sakata gelmiyelim topluyorlar bir yere bizi her türlü fişlemeyi yaparlar korkusu içindeydi.Herşey bu akışta ilerlerken yavaş yavaş Aziz Yıldırımın inadının kırıldıgı gözlemlendi.
Günler geçmekle birlikte 1500 kişi artık tribün davasını yaşamak için A-B tribününde buluştular.Birden pat diye Bolu maçı çıktı herkezin son gün haberi oldu ama tatildi v.s idi gelen pek olmadı.Herkez honved maçını bekledi.
Maç omuz omuza ile başladı.Güçlü ve kulakların pasını silen bir sesle devam edildi.Gerçekten uzun zamandır deplasmanlar hariç Kadıköyde böyle bir maç yaşamamıştım tribünün hakkı verildi.Daha ilk maçta güzel bir uyum yakalandı.Önümüzdeki maçlar neye gebe görelim..

Hiç yorum yok: